Referenties

 

Woon-zorgcomplex in Dorst kiest voor een geavanceerd WiFi-netwerk!

Ook hier mocht Professionalwifi een geavanceerd WiFi-systeem en een compleet IT netwerk leveren. In- en rondom het complex zijn 30 zenders geplaatst. Hiermee worden 27 kamers, 2 algemene ruimtes en een buitenterras voorzien van een dekkend WiFi-signaal. Daarnaast maken ook de warmtepomp, zonnepanelen en alle bewonersvoorzieningen, zoals de verlichting, deurbel, etc. gebruik van de netwerkverbinding.

Op ons advies is een glasvezel internetverbinding van 500mbps in gebruik genomen. Daarnaast is een straalverbinding aangelegd als back-upverbinding. Op deze manier kunnen alle gebruikers voorzien worden van voldoende internetsnelheid. Er is een firewall geplaatst die alle verschillende gebruikersgroepen van elkaar gescheiden houdt. Hiermee wordt bijvoorbeeld voorkomen dat de ene bewoner bij een andere bewoner het licht aandoet. Verder zijn alle netwerkonderdelen dubbel uitgevoerd zodat uitval tot een minimum wordt teruggedrongen.

Tenslotte zijn wij ook verantwoordelijk voor de 24-uurs monitoring. Dit houdt in dat wij een melding krijgen zodra er apparatuur uitvalt, hierdoor kunnen we direct actie ondernemen.

facebook-pictureee

~

Professionele WiFi-installatie Camping Schoolzicht

De zomer van 2017 was de vuurproef voor het door ons aangelegde WiFi-netwerk op camping Schoolzicht in Aagtekerke. In het Hemelvaartweekend waren er zo’n 330 gelijktijdige gebruikers, dit aantal liep in de zomervakantie op tot 550 gebruikers die tegelijk gebruik maakten van de WiFi-verbinding. Samen gebruikten ze op de piekmomenten 160 mbps. Binnen 24 uur tijd stond de teller op 540Gb (ter vergelijking: het totale schijfgeheugen van een standaard laptop is gemiddeld 500Gb).

Om dit te kunnen realiseren zijn er onder andere 13 zenders geplaatst, 1.000 meter glasvezel ingegraven en is er zo’n 900 meter aan netwerkkabel aangelegd. Ook wordt er gebruik gemaakt van onze 24-uurs monitoring, zodat eventuele storingen snel verholpen kunnen worden.

schoolzicht-collage

~

Ruckus WiFi-systeem voor splinternieuwe Jachthaven in Cadzand-Bad

De State of the Art jachthaven YACHT@ Cadzand-Bad met zo’n 125 exclusieve ligplaatsen is door Professionalwifi voorzien van een WiFi-installatie.
13 WiFi-masten zijn opgesteld. Zij zorgen, samen met de managementapparatuur, voor een perfecte WiFi-verbinding naar de devices van de havengebruikers.

Momenteel wordt de jachthaven verder afgebouwd, naar verwachting zal begin 2017 de jachthaven gereed zijn voor gebruik.tecforrec

Deze opdracht hebben we uitgevoerd in opdracht van en samenwerking met TECforREC, specialist op het gebied van het gebied van recreatietechniek voor jachthavens en campings. Hiermee levert TECforREC een totaaloplossing voor de recreatiebranche.

jachthaven-cadzandbad

~

Bowa B.V een uienverwerker uit het Zeeuwse Waarde is gespecialiseerd in het sorteren en verwerken van uien.

Voor de kantoor en productieomgeving waren zij op zoek naar een goed werkend WiFi systeem. Het netwerk wordt met name gebruikt voor orderverwerking maar ook om hun bezoekers een internetverbinding te bieden. Het netwerk is gebaseerd op een Ruckus installatie, en telt in totaal zo’n 7 zenders. Hiermee wordt het gehele pand en buitenterrein voorzien van een perfecte WiFi-verbinding.

bowa bv logobowa bv

 ~

Jachthaven Waterland te Monnickendam gaat voor een professionele Wifi-apparatuur

En weer mag Professionalwifi een klant begroeten: Jachthaven Waterland te Monnickendam, die zo’n 450 ligplaatsen telt, heeft ons de opdracht gegund een compleet nieuw WiFi-systeem te leveren ten bate van hun gasten. Er worden hier maar liefst 10 Ruckus zenders geplaatst, deze zenders worden bevestigd op masten van 9 meter hoog.Jachthaven

Vooraf is een gedegen sitesurvey uitgevoerd, een headmap gemaakt en de mogelijke stoorzenders in kaart gebracht. Aan de hand van deze gegevens is een intekening gemaakt waar de zenders zo effectief mogelijk kunnen worden geplaatst.

Onze grondige werkwijze en manier van aanpak was voor de eigenaar Dhr. J. Zetzema de doorslaggevende factor om voor Professionalwifi te kiezen.

~

 Betrouwbaar Wi-Fi voor gasten Anna-Friso met Ruckus  wireless

Tijdens hun verblijf op Camping Anna-Friso verwachten gasten gebruik te kunnen maken van Wi-Fi. Om hen in deze vraag te voorzien heeft camping Anna-Friso ervoor gekozen om te investeren in een kwalitatief Wi-Fi netwerk met de Smart Wi-Fi producten van Ruckus Wireless.

DCIM100MEDIADJI_0021.JPGDCIM100MEDIADJI_0015.JPGDe keuze voor Professionalwifi
Voor de realisatie van het Wi-Fi netwerk heeft de camping contact gezocht met diverse aanbieders. Via een update op Facebook over hun laatste afgeronde Wi-Fi project kwam Professionalwifi bij Anna-Friso op de radar. In het contact gaf de kennis van Professionalwifi, hun producten en hun vele Wi-Fi referentiecases de doorslag en besloten beide partijen met elkaar in zee te gaan.

Tevreden gebruikers
In de zomer van 2015 is gebleken dat het netwerk volledig aan de verwachtingen van den camping en gasten voldoet. Op camping Anna-Friso zijn vele vasten gasten die tijdens hun verblijf ook moeten werken en hierbij gebruik willen maken van een stabiele Wi-Fi verbinding.
Camping Anna-Friso heeft veel lovende berichten van deze gasten ontvangen en zij kunnen nu hun werk zonder enige problemen verrichten tijdens hun verblijf op de camping. Het netwerk heeft ook aangetoond in drukke periodes prima te kunnen functioneren. Zo heeft het netwerk het piekmoment prima kunnen opvangen door voldoende capaciteit te bieden voor alle gebruikers.

Klik voor meer informatie op de onderstaande link:
Brochure Camping AnnaFriso – Professionalwifi

Camping Annafriso

Review

Beste Lionel, complimenten van de gasten gekregen dat de WiFi zo goed werkt dus bij deze geef ik dat graag aan jullie door. Momenteel zitten er 400 gasten op ons netwerk en het werkt uitstekend! Groetjes Peter

~

Ook Camping de Driesprong voorzien van een professioneel WiFi-systeem

Camping de Driesprong te Domburg is er helemaal klaar voor, de camping is ontwaakt uit zijn winterslaap eWifimast_an staat er weer tip top bij, klaar voor het nieuwMontagebox_ae seizoen.

Wat er ook fris en fruitig bij staat zijn de nieuwe WiFi-masten en zenders. Daar de oude apparatuur aan vervanging toe was is deze afgelopen weken vervangen. De nieuwe WiFi-installatie is geleverd en aangelegd door Professionalwifi.nl

Positieve resultaten
De eerste resultaten zijn erg positief, omdat de camping in het paasweekend veel bezoekers had is het systeem direct goed getest. De WiFi-apparatuur werkte uitstekend, de campinggasten zijn daarom ook erg tevreden.

Over de apparatuur
De geleverde installatie is van het merk Ruckus, een geavanceerd en krachtig systeem wat ervoor zorgt dat de geleverde internetverbinding zo goed mogelijk wordt verdeeld over de campinggasten. Het beheer van de installatie is eenvoudig uit te voeren, via de smartphone van de beheerder kan deze worden gecontroleerd en zo nodig worden aangepast.

Review

Prettige, heldere manier van communiceren. In het buiten gebied met gewone telefoonaansluiting kunnen bij ons minstens 70 personen tegelijk probleemloos en snel op het internet. De beloftes zijn waar gemaakt. De gasten en wij zijn zeer tevreden.

~

Door een straalverbinding toch internet

Straalverbinding_a
Nog steeds komt het voor dat op diverse plaatsen, met name in de polder, een onvoldoende snelle of zelfs geen internetverbinding geleverd kan worden.

Een straalzender biedt uitkomst

Een straalverbinding biedt hier dan een goede oplossing. Door het plaatsen van een straalzender kan een verbinding worden opgebouwd tussen een locatie waar wel een

goede internetverbinding beschikbaar is zodat op de locatie waar geen internet beschikbaar is toch een stabiele en snelle internetverbinding geleverd kan worden.

Over de apparatuur
Ruckus heeft hiervoor krachtige apparatuur ontwikkeld waardoor het mogelijk is om draadloze afstanden tot wel 5 kilometer te overbruggen. Er kan een snelheid worden gehaald van ongeveer 200Mbps.

 

Gratis advies op locatie aanvragen »

24/7 monitoring van uw netwerk

dashboard en client managementsysteem