Over ons

 

Professionalwifi.nl is een label van Fancit. Wij zijn al ruim 12 jaar actief als dienstverlener in de IT-sector. We hebben de achterliggende jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van WiFi op grote omgevingen.

Met name voor campings, in de horeca, bij jachthavens en bedrijven hebben wij passende WiFi oplossingen. Wij zijn in staat om u te adviseren, een compleet WiFi systeem zelf aan te leggen en het beheer ervan uit te voeren.

Fancit is gecertificeerd om professionele WiFi apparatuur te mogen leveren en installeren. Ook worden de medewerkers door middel van cursussen en trainingen op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen binnen de sector.

Waarom Ruckus?

Door zijn gepatenteerde ZoneFlex-systeem heeft Ruckus een geweldige productrange op de markt gebracht die zich scherp onderscheidt van de rest van de

ruckus_logo

WiFi-markt. Het bereik van de zenders is krachtig en stabiel. Ruckus heeft ons versteld doen staan van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de apparatuur. Daarnaast is ook de eenvoud van het beheer een belangrijk punt waarom wij voor de WiFi-producten van Ruckus hebben gekozen.

  • Beste prestaties: Dankzij technieken als BeamFlex en ChannelFly zorgen de zenders voor een optimale verbinding met de ontvanger. Stoorzenders worden ontweken waardoor een stabiele verbinding mogelijk wordt.
  • Kostenbesparend: Door de geavanceerde technieken die Ruckus biedt, bespaart u op hoeveelheid apparatuur en dus ook aanlegkosten.
  • Omzet verhogend: Gebruikers zullen door de kwaliteit van het geboden WiFi netwerk uw dienst hoger gaan waarderen, hierdoor stijgt het bezoekers aantal en dus ook uw omzet.
  • Centraal management: Door een ZoneDirector wordt het netwerk centraal aangestuurd, kan het netwerk makkelijk worden beheerd en zijn gemaakte aanpassingen snel actief.
  • Eenvoudig te installeren: Door de SmartMesh techniek is aanleg van een draadloos netwerk relatief snel uitgevoerd.
  • Geen bekabeling nodig: Meestal is het mogelijk door het gebruik van straalverbindingen een netwerk aan te leggen, hierdoor hoeft niet naar elke zender een kabel te worden aangelegd.
  • Uitbreidbaar: Een Ruckus netwerk is op een later tijdstip makkelijk uit te breiden of aan te passen met meer WiFi zenders zonder dat alle apparatuur vervangen dient te worden.
  • Koppeling met Social media: Genereer bijvoorbeeld likes op Facebook door middel van opties die beschikbaar zijn voor de Ruckus apparatuur. Hiermee kunt u uw potentiële klantenkring uitbreiden en een breder publiek genereren.

 

Gratis advies op locatie aanvragen »

24/7 monitoring van uw netwerk

dashboard en client managementsysteem