Waarom kiezen voor een professionele oplossing?

 

Professionalwifi.nl biedt een professionele WiFi netwerk op maat. Samen met u gaan we op zoek naar de meest geschikte toepassing voor uw WiFi vraagstuk.

Het aantal apparaten wat gebruik maakt van WiFi is enorm. Voor veel instanties die een draadloos netwerk willen aanbieden aan hun klanten vormt het leveren van een kwalitatief goede WiFi-oplossing een hele uitdaging. Bezoekers gaan ervan uit dat wifi aanwezig is en wat is er dan hinderlijker als blijkt dat dit netwerk niet goed werkt?

Waarom kiezen voor een professionele WiFi-oplossing?

> Een professionele WiFi zender zorgt ervoor dat een groot aantal gebruikers tegelijkertijd worden voorzien van snel WiFi
> Professionele apparatuur gaat op een effectieve manier om met de geboden internetverbinding
> Een stabiel netwerk levert u tevreden gebruikers en een goede naam
> Longrange zenders bieden een perfecte WiFi dekking in grotere omgevingen
> Beveiliging is geen issue, uw bedrijfsnetwerk loopt geen risico door toepassing van de juiste beveiligingsoplossingen
> Door een management portaal kan een netwerk moeiteloos worden gecontroleerd en aangepast
> Door roaming switcht een WiFi apparaat probleemloos van de ene naar de andere zender
> Een professioneel netwerk zorgt voor een Return on Investment door slimme koppelingen naar sociale media
> Het is per zender mogelijk meerdere, gescheiden netwerken te leveren
> Laat het netwerk 24 uur per dag monitoren, hierdoor wordt verstoring tot een minimum beperkt

Advies op maatWifi-oplossing: Netwerkmeting in uitvoering

Is het draadloze bereik van de wireless zenders wel voldoende? Krijgen alle gebruikers wel voldoende bandbreedte? Moet ik rekening houden met stoorzenders in de buurt? Het zijn allemaal vragen die bij het inrichten van een WiFi netwerk naar voren komen. Of het nu gaat om een jachthaven, hotel, kantoor of een camping, wij beschikken over de kennis om u een gedegen advies te geven over een draadloos netwerk.

Wij verzorgen het gehele traject. Vanaf advies tot en met het plaatsen en instellen van de apparatuur. Voor het plaatsen van één zender tot een compleet netwerk eventueel voorzien van masten, gateway en een cliënt managementsysteem. Wij zoeken naar de juiste WiFi-oplossing.

Samen met u zoeken we naar de beste, maar tegelijk ook een zo betaalbaar mogelijke oplossing. Aanleg van bekabeling zelf regelen? Een Wifi-mast in eigen beheer plaatsen? Dat kan, zo wordt de kwaliteit gewaarborgd maar kan worden bespaard op de kosten van het aanleggen van het WiFi-systeem.

Kwaliteitscontrole van uw bestaande WiFi systeem

Heeft u een bestaand WiFi netwerk in gebruik en hebt u het vermoeden dat dit niet helemaal goed functioneert of krijgt u klachten van uw klanten? Laat Professionalwifi.nl een onderzoek uitvoeren op uw apparatuur. Soms is een kleine aanpassing al genoeg om het netwerk te verbeteren.
U krijgt inzicht in de wifi dekking van het netwerk en wij zoeken voor u uit of de geleverde internetverbinding snel genoeg is.

24/7 monitoring

De apparatuur kan 24 uur per dag worden gecontroleerd op uitval en storingen, wij monitoren het hele WiFi netwerk en komen in actie op het moment dat er een WiFi zender niet meer functioneert. Dit ontzorgt u, u hebt geen omkijken meer naar de apparatuur.

 

Gratis advies op locatie aanvragen »

24/7 monitoring van uw netwerk

dashboard en client managementsysteem