horecawifi

 

Draadloos internet is niet meer weg te denken in onze maatschappij. Even een artikeltje lezen, een restaurant opzoeken, de weersverwachting bekijken of een hotel boeken, de consument bedient zich graag van Wireless internetgemak.

Het aanbieden van een goede WiFi-verbinding is dan ook van groot belang en komt uw onderneming ten goede, bezoekers weten een goed werkende, makkelijk toegankelijke, internetverbinding te waarderen en zorgen daarmee indirect voor meer omzet.

Professionele WiFi-apparatuur
Met Ruckus leveren wij een professioneel wireless product dat speciaal is ontworpen voor Horeca en Hotelbranche met outdoor WiFi-zenders. Door onze opgedane praktijkervaring op het gebied van campings kunnen wij u een kant en klare oplossing bieden zodat u uw gasten kunt voorzien van een goed WiFi-netwerk.

Hebt u een keuze kunnen maken?
Bij Professionalwifi.nl bent u aan het juiste adres om een nieuwe WiFi-verbinding te realiseren of uw bestaande netwerk aan een onderzoek te laten onderwerpen en te optimaliseren. Van advies tot uitvoering; wij zorgen dat het gehele traject zonder problemen verloopt.

 

Gratis advies op locatie aanvragen »

de kracht van professionele wifi


 
24/7
24/7 monitoring van uw netwerk
 
 
apparatuur
uitsluitend professionele apparatuur
 
 
dashboard
dashboad en client managementsysteem
 

 

 

24/7 monitoring van uw netwerk

dashboard en client managementsysteem