campingwifi

 

Een goede wireless voorziening staat of valt bij een kwalitatief goed opgezette WiFi-infrastructuur. Is de bandbreedte niet voldoende of is het bereik van de Access Points niet optimaal dan is de campinggast ontevreden en dat is precies wat wij willen voorkomen. Ook moet de WiFi-apparatuur berekend zijn op het vaak grote aantal bezoekers van een camping. De zender moet dit aankunnen en ervoor zorgen dat alle campinggasten worden voorzien van een goede internetverbinding.

Professionele WiFi-apparatuur
Met Ruckus leveren wij een professioneel wireless product dat speciaal is ontworpen voor de campingbranche met outdoor WiFi-zenders. Door onze opgedane praktijkervaring op het gebied van campings kunnen wij u een kant en klare oplossing bieden zodat u uw gasten kunt voorzien van een goed WiFi-netwerk.

Een goed advies is het halve werk
Graag willen wij u adviseren over het opzetten van een draadloos netwerk en alle zaken die hierbij komen kijken. We kunnen voor u uitrekenen hoeveel Accesspoints u nodig heeft en welke gateway u moet gebruiken om uw WiFi-netwerk te beheren en te beveiligen.

 

Gratis advies op locatie aanvragen »

de kracht van professionele wifi


 
24/7
24/7 monitoring van uw netwerk
 
 
apparatuur
uitsluitend professionele apparatuur
 
 
dashboard
dashboad en client managementsysteem
 

 

 

24/7 monitoring van uw netwerk

dashboard en client managementsysteem