Woon-zorgcomplex in Dorst kiest voor een geavanceerd WiFi-netwerk!

 

Ook hier mocht Professionalwifi een geavanceerd WiFi-systeem en een compleet IT netwerk leveren. In- en rondom het complex zijn 30 zenders geplaatst. Hiermee worden 27 kamers, 2 algemene ruimtes en een buitenterras voorzien van een dekkend WiFi-signaal. Daarnaast maken ook de warmtepomp, zonnepanelen en alle bewonersvoorzieningen, zoals de verlichting, deurbel, etc. gebruik van de netwerkverbinding.

image

Op ons advies is een glasvezel internetverbinding van 500mbps in gebruik genomen. Daarnaast is een straalverbinding aangelegd als back-upverbinding. Op deze manier kunnen alle gebruikers voorzien worden van voldoende internetsnelheid. Er is een firewall geplaatst die alle verschillende gebruikersgroepen van elkaar gescheiden houdt. Hiermee wordt bijvoorbeeld voorkomen dat de ene bewoner bij een andere bewoner het licht aandoet. Verder zijn alle netwerkonderdelen dubbel uitgevoerd zodat uitval tot een minimum wordt teruggedrongen.

Tenslotte zijn wij ook verantwoordelijk voor de 24-uurs monitoring. Dit houdt in dat wij een melding krijgen zodra er apparatuur uitvalt, hierdoor kunnen we direct actie ondernemen.

woon-zorgcompex

 

« Naar overzicht

24/7 monitoring van uw netwerk

dashboard en client managementsysteem