Betrouwbaar Wi-Fi voor gasten Anna-Friso met Ruckus wireless

 

Tijdens hun verblijf op Camping Anna-Friso verwachten gasten gebruik te kunnen maken van Wi-Fi. Om hen in deze vraag te voorzien heeft camping Anna-Friso ervoor gekozen om te investeren in een kwalitatief Wi-Fi netwerk met de Smart Wi-Fi producten van Ruckus Wireless.

De keuze voor Professionalwifi
Voor de realisatie van het Wi-Fi netwerk heeft de camping contact gezocht met diverse aanbieders. Via een update op Facebook over hun laatste afgeronde Wi-Fi project kwam Professionalwifi bij Anna-Friso op de radar. In het contact gaf de kennis van Professionalwifi, hun producten en hun vele Wi-Fi referentiecases de doorslag en besloten beide partijen met elkaar in zee te gaan.

Tevreden gebruikers
In de zomer van 2015 is gebleken dat het netwerk volledig aan de verwachtingen van den camping en gasten voldoet. Op camping Anna-Friso zijn vele vasten gasten die tijdens hun verblijf ook moeten werken en hierbij gebruik willen maken van een stabiele Wi-Fi verbinding.
Camping Anna-Friso heeft veel lovende berichten van deze gasten ontvangen en zij kunnen nu hun werk zonder enige problemen verrichten tijdens hun verblijf op de camping. Het netwerk heeft ook aangetoond in drukke periodes prima te kunnen functioneren. Zo heeft het netwerk het piekmoment prima kunnen opvangen door voldoende capaciteit te bieden voor alle gebruikers.Camping Anna-Friso

 

« Naar overzicht

24/7 monitoring van uw netwerk

dashboard en client managementsysteem